Haladás VSE Futsal Kupa

Haladás VSE Futsal Kupa

2022. március 16.
Iskolánk csapata II. kcs.-os futsal kupán szerepelt március 8-án a Haladás Sportkomplexumban.
5 szombathelyi iskola csapatai mellett mi voltunk vidékiként a 6. résztvevő. Körmérkőzéseket játszottunk (5 mérkőzésünk volt), így dőlt el melyik 2 iskola csapata lesz a továbbjutó a későbbi időpontban megrendezett döntőre.
A gyerekek végig lelkesen, örömmel és felszabadultan játszottak - ami ennél a korosztálynál a legfontosabb - és igyekeztek megfogadni, betartani és megvalósítani a felkészítőjük által kért szakmai iránymutatásokat. Nagyon impozáns létesítményben sportolhattak, focizhattak a gyerekek, ahová sokszor nézőként is ritkaság eljutni, itt viszont most ők lehettek a pályán és a középpontban. 
Eredményességben sajnos nem sikerült a legjobbak közé feliratkoznunk, viszont örömünkre szolgál, hogy egy ilyen jól szervezett sporteseménynek részesei lehettünk. Gyümölcsöt, vizet és egy "haladásos" pólót is kapott minden játékos és felkészítő pedagógus.
A jövőben, lehetőségeinkhez mérten más korcsoportokban is igyekszünk hasonló, színvonalas sportrendezvényeken iskolánkat képviselni és magunkat megmérettetni.
Csapat tagjai: Jakatics Barna, Maximovics Olivér, Ambrus Dániel, Németh Rafael, Tájmel Zsolt, Kovács Zalán, Lőrincz Erik, Tóth Noel; felkészítő: Rácz Bence
Teljesítménye alapján csapatunkból különdíjban részesült: Jakatics Barna
Köszönettel tartozunk a Csepregi Sportegyesületnek akik az utazásban és a sportfelszerelésben támogattak minket.
Örökös ökoiskolaMAGYAR FALU PROGRAMMINISZTERELNÖKSÉGHAT-15-05FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT